Άλεση πέτρας και ψυχρή πίεση

Η Βιολέα ανταποκρίθηκε επιτυχώς στην πρόκληση του να φέρει το παλαιωμένο παραδοσιακό σύστημα παραγωγής ελαιολάδου στα σημερινά αυστηρά πρότυπα παραγωγής τροφίμων εφαρμόζοντας τεχνολογία αιχμής και λειτουργώντας από σταθερή επιστημονική βάση. Το ελαιόλαδο που παράγεται με τις μυλόπετρες και πιεστήρια, διατηρεί την μέγιστη θρεπτική αξία, και διακρίνεται για την ήπια, γλυκιά γεύση του. Η παραδοσιακή μέθοδος απαιτεί σκληρή εργασία, εξειδίκευση και εμπειρία. Παρ 'όλα αυτά, η Biolea έχει δεσμευτεί για τη διατήρηση και την προώθηση αυτής της «αργής» μεθόδου, επειδή παράγει ελαιόλαδο της υψηλότερης ποιότητας και διατροφικής αξίας.